La Finestra - italská fine dining restaurace zaměřující se na maso

Semplicitá

PRO JEDNODUCHOST ITALSKÉ KUCHYNĚ

Passione

PRO VÁŠEŇ, SE KTEROU VYBÍRÁME INGREDIENCE A VÍNA

Tradizione

PRO TRADIČNÍ ITALSKÝ PŘÍSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ POKRMŮ A OBSLUHY

Jídlo & Pití

V italské restauraci La Finestra in Cucina se specializujeme na přípravu mas pocházejících z bio farem z Itálie, Španělska a USA.

Hlavní atrakcí restaurace je možnost sledovat mistrovské dílo šéfkuchaře Tomáše Černého, který připravuje Vámi vybraný pokrm přímo v srdci kuchyně.

Kromě kulinářského zážitku je jejím cílem vytvořit největší vinotéku kvalitních italských vín v České republice, která se nachází ve sklepních prostorech restaurace.

Nahlédnout do menu

Týdenní menu

V restauraci La Finestra máme polední menu. Každý den si hosté mohou vybírat ze dvou verzí. Dva chody včetně kávy a vody za 425 Kč nebo tři chody včetně kávy a vody za 495 Kč. Je možné si zarezervovat stůl také na pracovní oběd a využít této nabídky i pro obchodní jednání.

Ve čtvrtek (Dnes)25.08.2016

Mušle sv. Jakuba s brokolicovým pyré,  grappa omáčkou a citronovou pěnou

Hovězí carpaccio  s parmezánem, sušenými rajčaty a uzenou majonézou

 

 

Penne Arrabbiatta

Grilovaná treska s lanýžovou kaší, špenátovým soté a omáčkou s pomerančem

 

Dezert dle denní nabídky

V pátek26.08.2016

Kaštanová polévka s mascarpone a restovanými smrži

Rukolový salát se sušenými švestkami, mandlemi a ovčím sýrem

 

 

Chobotnice na grillu  s  balsamikovými cuketami a omáčkou s hořčičnými semínky

Pomalu dušené kuřecí stehno s houbami, sušenými rajčaty, lanýžovým veloutté a kedlubnovou kaší

 

Kompletní týdenní menu

Náš příběh

O nás

La Finestra in Cucina byla otevřena v roce 2009 jako druhá restaurace italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho a specializuje se na přípravu mas pocházejících z bio farem v Itálii, Španělsku a v USA.

Součástí restaurace je i jedinečný prostor vinného sklepa, kde můžete využít možnosti exkluzivního prostředí a soukromí v samotném centru Prahy.

Náš Tým

Šéfkuchař Tomáš Černý pracuje s Riccardem Lucquem již od roku 2007. Spolupráce a přátelství s úspěšnými italskými šéfkuchaři jako jsou Stefano Ciotti, Lucio Pompili, Moreno Cedroni a Riccardo Agostini Tomáše posunula v jeho profesním rozvoji. Díky jeho vedení získala La Finestra ocenění v ročence magazínu EURA Top restaurace, která nese název S. Pellegrino & Acqua Panna Top restaurace, za 1. místo v kategorii „evropská kuchyně. Následně vyhrála anketu Mattoni restaurace roku 2014 a stala se tak nejoblíbenější restaurací v Čechách.

Bistro a obchod

V lednu 2012 otevřeli Riccardo Lucque spolu s Ondřejem Rákosníkem italský obchod s bistrem La Bottega di Finestra, který nabízí tradiční italské delikatesy.

Můžete si zde objednat snídani, vychutnat kávu Gianni Frasiho, dopřát si rychlý oběd dle každodenní nabídky nebo si jednoduše koupit jídlo s sebou. Bohatá nabídka vín, salámů, parmské šunky a sýrů přímo vybízí k příjemnému posezení.

Zjistit o nás více

Akce & Novinky

Nové menu šéfkuchaře Tomáše Černého

Nové menu šéfkuchaře Tomáše Černého

04.03.2016

Ochutnejte úplně nové menu naší restaurace připravené šéfkuchařem Tomášem Černým. Z předkrmů vyzkoušejte pečeného lososa s estragonovou majonézou a z hlavních chodů třeba králičí stehno „sous vide” s cizrnovým pyré. Těšíme se na Vás!

více informací
Nová nabídka dezertů

Nová nabídka dezertů

18.02.2016

Nejen pro všechny milovníky sladkého máme novou nabídku dezertů. Nezmeškejte naše vanilkové millefoglie se slanou karamelovou omáčkou, malinami a malinovou zmrzlinou. Přijďte ochutnat co nejdříve!

více informací

Další akce a novinky

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku